قابلیت هضم و نرخ جذب آمینو اسیدها فاکتور مهمی برای تعیین کیفیت غذایی پروتئین است
شیر شامل هر دو نوع پروتئین وی و کازئین میسلار است.
که وی یک پروتئین زود هضم و کازئین میسلار پروتئین دیر هضم است.
اما کازئین مسیلار میتواند به کازئینات تبدیل شود.
که حل شوندگی کازئینات از کازئین مسلار بیشتر است و سریع تر میتواند هضم و جذب شود.
کازئینات نیز می تواند مجدد با آنزیم های پیوند های عرضی تغییراتی در غلطتش ایجاد شود.
تا به حال این 3 نوع از کازئین با هم مقایسه نشده اند.
در این مطالعه واکنش PLASMA AMINO ACID به مصرف این 3 نوع پروتئین را مورد بررسی قرار دادیم.
به هر فرد 40 گرم از انواع کازئین در روز های مختلف داده شد و بعد از 6 ساعت نمونه ی خون گرفته شد.
در کمال تعجب کازئین میسلار نسبت به انچه انتظار میرفت نسبتا سریع تر هضم و جذب شده بود و حتی از کازئینات بیشتر بود.
اما cross-linked sodium caseinate سریع ترین هضم رو داشت.
اگرچه توضیح مشخصی برای این یافته ها وجود ندارد احتمال دارد نحوه ی تولید و نگه داری پروتئین ها تغییراتی بر سرعت هضم و جذب آنها ایجاد کند.
از این رو یک نوع خاص ازپروتئین میتواند در دو برند مختلف در هضم و جذب نتایج مختلفی داشته باشد.
بنابر این نحوه ی تهیه پروتئین تاثیر بسیار زیادی بر میان هضم و جذب آن دارد.
—